DAFTAR SEKARANG

Pihak Kami Menyediakan Perkhidmatan Pegawai Pengiring Umrah & Program Rawatan Terapi Ruqyah Di Tanah Suci Mekah & Madinah.

Program Rawatan Terapi Ruqyah Akan Dikendalikan Oleh Ustaz Mohd Amin Bin Hj. Jumberi, Seorang Perunding Umrah Berdaftar Dan Juga Seorang Pengamal Pengubatan Islam.

SIJIL KEMAHIRAN MALAYSIA (SKM)

Bimbingan Umrah Dan Ziarah

Terma & Syarat

Bayaran Perkhidmatan

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan Adalah Satu Perkhidmatan Yang Sangat EKSLUSIF. Sekiranya Anda Betul-Betul Berhajat Untuk Mendapatkan Perkhidmatan Ini, Pihak Anda Perlu Menyediakan 1 Pakej Umrah Untuk Pegawai Pengiring Pergi Bersama-Sama Anda Ke Tanah Suci Serta Menemani Anda Menunaikan Ibadah Umrah Dan Seterusnya Melakukan Terapi Rawatan Ruqyah. 

PENTING: Bagi Jemaah Wanita, Perlu Ditemani Oleh Mahram.

Pakej Umrah

Anda Boleh Memilih Mana-Mana Pakej Umrah Dari Syarikat Travel Umrah Berdaftar Di Malaysia ATAU Sekiranya Anda Mahu, Pihak Kami Juga Boleh Memberi Cadangan Kepada Anda Untuk Memilih Syarikat Travel Umrah Tersebut. Anda Perlu Memaklumkan Kepada Pihak Kami Selewat-Lewatnya 60 Hari Sebelum Tarikh Berlepas Ke Tanah Suci.

Maklumat Pakej Umrah

Pakej Umrah Untuk Pegawai Pengiring Tersebut Mestilah Termasuk Kos Tiket Penerbangan Pergi Dan Balik, Visa Umrah, Tempat Penginapan, Makan, Minum, Dan Grounding Yang Biasanya Telah Termasuk Di Dalam Pakej Umrah. Tidak Menjadi Kesalahan Sekiranya Anda Memberi Elaun Dan Bayaran Saguhati Kepada Pegawai Pengiring Tersebut Di Atas Kerja-Kerja Yang Dilakukan. Ia Adalah Mengikut Hajat, Keikhlasan Dan Kebijaksanaan Anda Yang Menentukan. Semoga Allah Sahaja Yang Dapat Membalasnya.

Program Rawatan Yang Akan Dilakukan

Pelbagai Program Akan Diatur Di Tanah Suci. Walau Bagaimanapun Program Ini Tidak Akan Mengganggu Program Lain Yang Telah Diatur Oleh Syarikat Travel Umrah Kerana Ia Hanya Akan Dilakukan Pada Masa Tiada Program Yang Disusun Oleh Pihak Syarikat Travel Umrah.

Program Yang Akan Dijalankan Termasuk Tazkiyatun Nafs, Solat Taubat, Solat Hajat, Zikir, Doa, Rawatan Terapi Ruqyah, Memahami Konsep ‘Hijaban Masturo’, Benteng Ghaib – Pendinding Diri, Ahli Keluarga, Anak-Anak Dan Harta Benda Dan Juga Program Ruqyah Mandiri.

Masa Dan Lokasi Rawatan

Program Ini Akan Diadakan Pada Setiap Hari Sepanjang Berada Di Tanah Suci Mekah Dan Madinah. In Shaa Allah Kita Akan Lakukan Program Rawatan Di Tempat-Tempat Mustajab Berdoa Seperti Di Raudhah, Multazam, Hijr Ismail, Di Belakang Maqam Nabi Ibrahim Dan Sekitar Kawasan Masjid Nabawi Dan Masjidil Haram.

PENTING: Program Rawatan Akan Dilakukan Mengikut Kesesuaian Masa Dan Tempat Dan Ia Tertakluk Kepada Perubahan Tanpa Sebarang Notis.

HambaMu Datang, Menyahut PanggilanMu, Ya Allah, HambaMu Datang Menyahut PanggilanMu. HambaMu Datang Menyahut Panggilan Mu, Tuhan Yang Tidak Ada Sekutu Bagi Mu. HambaMu Datang Menyahut PanggilanMu, Sesungguhnya Segala Pujian, Nikmat Dan Pemerintahan Adalah KepunyaanMu, Tidak Ada Sekutu BagiMu

Usah Berlengah Lagi. Daftar Sekarang Untuk Kita Sama-Sama Mengunjungi Tanah Suci Untuk Melakukan Ibadah Dan Terapi Rawatan Ruqyah Di Sana. Sila Hubungi Talian HOTLINE / WhatsApp 011-12762166.
Ustaz Mohd amin Bin Hj Jumberi
Perunding Umrah & Pengamal Pengubatan Islam

 

 

© 2019 PakejUmrah2u.Com | Semua Hakcipta Terpelihara

1
Terima Kasih Kerana Melayari PakejUmrah2u.Com
Sila KLIK Pada Logo WhatsApp Di Bawah Untuk Sebarang Pertanyaan.
Powered by